Sun Mae - exclusieve lingerie van Vlaamse met Koreaanse roots

Dit is het verhaal van Sun Mee Cattrysse, geboren in Zuid-Korea en geadopteerd door Vlaamse ouders. Ze groeide op in Hamme en genoot als kind na schooltijd van muziek, woord en dans. Haar passies voerden haar naar het Lemmensinstituut en ze studeerde er klassieke gitaar. Aansluitend volgde ze sociaal-culturele studies, en werkte Sun Mee een tiental jaar in de commerciƫle wereld.

Sun Mae lingerie - gegroeid uit passie voor mode en cultuur

Sun Mees passie voor mode en haar honger om zich creatief te uiten bleven altijd onderhuids aanwezig. Dankzij een waaier aan opleidingen kwamen ze duidelijker naar boven: van patroontekenen, dameskleermaker en kantverwerking tot vervaardigen en ontwerpen van lingerie en korsetterie. Sun Mee noemt zichzelf een autodidact met een gezonde dosis volharding. Haar grootste drijfveren zijn haar passie en haar liefde voor film en muziek.

Sun Mae lingerie op Triumph Inspiration Awards

2011: Sun Mee schrijft zich in voor de Triumph Inspiration Awards, een prestigieuze lingerie-designwedstrijd. Als nieuwkomer wordt ze verrassend derde, en krijgt ze de bevestiging die ze nodig heeft om voluit voor haar droom te gaan: de opstart van een eigen lingerielabel onder haar Koreaanse naam Sun Mae.

“How many cares one loses
when one decides
not to be something
but to be someone”

Coco Chanel